Kärcher HDS 12/18-4 SX Hedvandsrenser

34.368,00 kr.

(77.734,38 kr. Normal listepris)

Inkl. moms

Kärchers nye hedvandsrenser i medium- og superklassen sikrer ikke bare perfekt rengøring; den er også særdeles hårdføre og nemme at arbejde med. Den for Kärcher unikke ØKO-mode gør den til en sikker vinder. Når maskinen er indstillet på ØKO-mode, arbejder den automatisk ved den mest økonomiske temperatur. Det sparer ikke kun driftsomkostninger, men er også godt for miljøet.

Antal

 

SIKKER BETALING

 

GOD SERVICE

 

LEVERING 1-4 hverdage

Hedvandsrenserne i den nye medium- og superklasse har seks overbevisende egenskaber: 

  • Miljøbeskyttelse: Større effektivitet takket ØKO-mode, serviceknap til kontrol af vandets hårdhed, turboventilator, præcis dosering af rengøringsmiddel, optimeret brænderteknologi og højeffektiv pumpe.
  • Brugervenlighed: Brugervenligheden sikres blandt meget andet af et centralt, overskueligt kontrolpanel beregnet til intuitiv drift, holder til strålerøret, LED-display og indbygget lavfriktionsslangetromle til 20 m slange, som kan drejes op til 180°.
  • Rengøringsevne: Særdeles effektiv rengøring takket være den patenterede dyseteknologi, de keramiske stempler, turboventilatoren og den øgede pumpeeffektivitet. 
  • Mobilitet: Mobilitetskonceptet omfatter to drejelige hjul, store gummihjul, ergonomiske håndtag, løfteanordninger til håndtering med truck, løfteøjer og forsænket gevind, så maskinen kan vippes, hvilket sikrer maksimal manøvredygtighed.
  • Driftssikkerhed: Driftssikkerheden garanteres blandt meget andet af et røggasovervågningsystem, et korrosionsbestandigt, stift og robust chassis, maskinbeskyttelsessystem, trecylindret aksialpumpe med keramiske stempler, varmebestandig røggasudstøding.
  • Nem at servicere: Let adgang til alle komponenter, der kræver service, og en servicekontakt hvormed man til enhver tid kan hente alle de driftsdata frem, som kan være nødvendige for fejlfinding.

1.071-925.0

Produktinformation

Strømtilslutning (Ph/V/Hz):
3 / 400 / 50
Pumpemængde (l/h):
600 - 1200
Driftstryk (bar/MPa):
30 - 180 / 3 - 18
Max. temperatur (indløb 12°C) (°C):
Min. 80 - Max. 155
Tilsluttet effekt (kW):
8,4
Olieforbrug (l/t):
7,7
Brændstoftank (liter):
25
Vægt (kg):
211.533
Mål (L x B x H) (mm):
1300x800x1140
Slangelængde:
5