Kärcher Puzzi 8/1 C Tæpperenser

3.843,75 kr.

(6.335,00 kr. Normal listepris)

Inkl. moms

Kärcher Tæpperenser Puzzi 8/1 C er den tæpperenser der anbefales hvis man skal rengøre biler, møbler, senge og lignende. Den store sugeevne efterlader stoffet rent og uden meget restfugt. Det er markedets kraftigste og mest kompakte tæpperenser i en professionel kvalitet, hvilket har gjort den til den mest anvendte maskine i Danmark, til klargøring af biler. Den er utrolig nem at betjene, det er faktisk umuligt at gøre noget forkert.

Antal

 

SIKKER BETALING

 

GOD SERVICE

 

LEVERING 1-4 hverdage

Der er krog til opbevaring af elkabel. Opbevaringsmulighed for håndmundstykket. På den nyeste model fra 2015 er mundstykket blevet optimeret så det er endnu mere effektiv.

Vi anbefaler at benytte et af Kärcher's rengøringsmidler sammen med maskinen. Der findes 2 forskellige slags, RM 764 og RM 767.

RM 764 er en koncentreret, men skånsom sæbe som sikre et perfekt resultat hver gang. Den findes i tre udgaver, enten som tablet, pulver eller flydende. Tabletterne anvendes meget ofte på grund af en nem og hurtig dosering. Pulveret giver lidt større mulighed for at bestemme styrken af rensevandet. Den flydende version giver også en god fleksibilitet for dosering og er nem at få opløst i rensevandet.

RM 767 er en special sæbe som oftes bruges til rengøring af biler og senge. Grunden hertil er at denne sæbe har en tørre tid som er 50% hurtigere en RM 764.

Udover sæbe anbefaler vi også at bruge en skumhæmmer RM 761, det skal siges at det ikke er et krav! Men vi har oplevet at operatøren ikke er opmærksom på skumudviklingen i maskinen hvilket resultere i at maskinen har suget skum ind i motoren og derved er blevet ødelagt. Hvis man vælger ikke at bruge skumhæmmer skal tanken med beskidt vand bare tømmes oftere og man skal være opmærksom på hvor meget skum der udvikles i beholderen.

Er du i tvivl om hvilken sæbe som passer bedst til dit behov, eller brugen af tæpperenseren så kontakt os på tlf 20238499. 

STANDARD TILBEHØR

- Sprøjteslange med indbygget vandtilførsel, 2.5 m

- Håndmundstykke

- Strømledning, 7.5 m

- Polstermundstykke

1.100-225.0