Kärcher HDS 10/20-4 MX Hedvandsrenser

30.618,75 kr.

(68.124,93 kr. Normal listepris)

Inkl. moms

Kärchers nye hedvandsrenser i medium- og superklassen sikrer ikke bare perfekt rengøring; den er også særdeles hårdføre og nemme at arbejde med. Den for Kärcher unikke ØKO-mode gør den til en sikker vinder. Når maskinen er indstillet på ØKO-mode, arbejder den automatisk ved den mest økonomiske temperatur. Det sparer ikke kun driftsomkostninger, men er også godt for miljøet.

Antal

 

SIKKER BETALING

 

GOD SERVICE

 

LEVERING 1-4 hverdage

Hedvandsrenserne i den nye medium- og superklasse har seks overbevisende egenskaber: 

  1. Større effektivitet takket ØKO-mode, serviceknap til kontrol af vandets hårdhed, turboventilator, præcis dosering af rengøringsmiddel, optimeret brænderteknologi og højeffektiv pumpe. 2.
  2. Brugervenligheden sikres blandt meget andet af et centralt, overskueligt kontrolpanel beregnet til intuitiv drift, holder til strålerøret, LED-display og indbygget lavfriktionsslangetromle til 20 m slange, som kan drejes op til 180°. 
  3. Særdeles effektiv rengøring takket være den patenterede dyse teknologi, de keramiske stempler, turboventilatoren og den øgede pumpeeffektivitet. Tilbehøret er optimeret til specifikke rengøringsopgaver, så maskinen altid kan tilpasses kundens behov. 
  4. Mobilitetskonceptet omfatter to drejelige hjul, store gummihjul, ergonomiske håndtag, løfteanordninger til håndtering med truck, løfteøjer og forsænket gevind, så maskinen kan vippes, hvilket sikrer maksimal manøvredygtighed. 
  5. Driftssikkerheden garanteres blandt meget andet af et røggasovervågningsystem, et korrosionsbestandigt, stift og robust chassis, maskinbeskyttelsessystem, trecylindret aksialpumpe med keramiske stempler, varmebestandig røggasudstøding. 
  6. Let adgang til alle komponenter, der kræver service, og en servicekontakt hvormed man til enhver tid kan hente alle de driftsdata frem, som kan være nødvendige for fejlfinding.

1.071-912.0

Produktinformation

Pumpemængde (l/h):
500 - 1000
Driftstryk (bar/MPa):
30 - 200 / 3 - 20
Max. temperatur (indløb 12°C) (°C):
Min. 80 - Max. 155
Tilsluttet effekt (kW):
7,8
Olieforbrug (l/t):
6,4
Vægt (kg):
199.533
Mål (L x B x H) (mm):
1300x800x1140
Slangelængde:
20 m